KAMPANJATUOTTEET


Laatua, ajattomuutta ja kestävyyttä Valena™ asennuskalusteissa yhdistyvät nämä kolme tärkeää ominaisuutta. Kun tehdään kalustevalintoja niin uudiskohteisiin kuin peruskorjauskohteisiin tai pienempiin korjauksiin on Valena™ asennuskalusteet oiva valinta. ValenaTM asennuskalusteet ovat ajattomia, jolloin ne sopivat monenlaiseen ympäristöön. ValenaTM asennuskalusteet sopivat myös nykyisten asennusten päivittämiseen tai jos tarpeet ovat lisääntyneet täyttämään lisääntyneitä tarpeita. Lisätarpeet tulevat usein esille juuri peruskorjauskohteissa, jolloin nykyajan teknologia, mahdollisuudet sekä halutut mukavuudet tuovat esiin päivitystarpeen myös kaapeloinnissa, pistorasioiden määrässä sekä valonlähteissä.

Valena™ asennuskalusteet löytyvät meidän yli 50 WE Centteriltä ja näin ollen ovat helposti saatavilla juuri siellä missä liikut tai voit tilata tuotteet suoraan työmaalle, jopa seuraavaksi päiväksi meidän päävarastoltamme. WE Centteriellä on helppoa ja nopeaa asioida – olemme matkan varrella. Palvelemme aamu varhaisesta – luotettavasti ja luottamuksellisesti. Tule poikkeamaan Centterillämme, Valena™ asennuskalusteet ovat kampanjahinnalla saatavissa touko- ja kesäkuun ajan.

Katso tarkemmin Legrand -kampanjan tuotteet:

Legrand -kesäkampanja 2021!


Touko- ja kesäkuussa meillä on menossa urakointikampanja, jolloin on saatavilla laadukkaita tuotteita hyvään hintaan. Tuotteita löytyy moneen tarpeeseen – suurempiin ja pienempiin.

Kampanjahinnat ovat voimassa vain päävarastolta asiakkaan toimipisteeseen toimitettuihin tilauksiin eivätkä ole voimassa WE Centereillä eikä Centereille toimitettaviin tilauksiin.

Katso tarkemmin urakointikampanjan tuotteet:

Urakointikampanja 2021!